Aandacht


Hoi Happy Spider

Ik wil wat vragen. Mijn vriendje maakt het steeds uit. Een paar dagen later maken we het weer aan. Soms reageert hij heel lang niet op berichtjes die ik stuur. Hij spreekt ook af met vrienden als wij wat zouden doen. Wat kan ik daaraan doen?

Eva

 

Hoi Eva

Ik begrijp uit je langere mail dat je heel erg je best hebt gedaan hebt om een relatie met deze jongen te krijgen. Dat soort dingen doe je als je verliefd bent. De vraag is nu, is hij net zo verliefd op jou als jij op hem? De tekenen zijn slecht. Als je graag bij iemand bent is dat je prioriteit. Dan geef je degene veel aandacht en dan maak je tijd voor haar. Dat doet hij niet echt, je moet nog steeds hard je best doen. Als je dan samen bent is het vaak leuk. Toch geeft hij dan weer voorrang aan andere dingen boven samen zijn met jou en neemt hij niet de tijd om jouw berichtjes te beantwoorden. Ook maakt hij het steeds uit, dat duidt op zijn minst op twijfel van zijn kant. Uiteraard heeft iemand zijn eigen leven, is het niet meer dan normaal dat hij afspreekt met vrienden, maar er is een verschil. Dat verschil voel je wel, al ontken je het voor jezelf misschien nog.

Neem jezelf serieus, als iemand laat blijken dan jij niet op de belangrijkste plaats staat in zijn leven, neem dan afscheid. Hoe moeilijk het ook is, jij verdient iemand die jou net zo leuk vindt als jij hem. Hij is dat waarschijnlijk niet en de kans dat hij dat wel gaat worden is klein. Natuurlijk, het kan gebeuren, maar ik zou het er niet op wagen. 

Wil je het niet uitmaken, laat hem dan in ieder geval eens flink moeite doen voor jou. Spreek af met je vriendinnen, beantwoord zijn berichtjes een poosje niet. Zeg nee als hij je mee uit vraagt. En kijk wat er dan gebeurt.

Jij bent te goed om een van de vele mogelijkheden te zijn, hij moet voor jou gaan en voor niemand anders. Snap je?

Veel geluk, Jacqueline

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.